Herfstvakantie

We hebben weer genoten van een heerlijke herfstvakantie in Kaprun. We kwamen zaterdag aan. De eerste dagen hadden we prachtig weer! En daar hebben we dan ook flink van genoten. Allereerst met een dag naar het Wildpark in Ferleiten. Een heel mooi park waar je een mooie wandeling door de bergen kan maken. De kinderen mogen ondertussen de hertjes en de geitjes voeren. Andere dieren die in het park te zien zijn, zijn ezels, bizons, prachtige vogels, een wasbeer en zelfs een wolf, een lynx en een beer. Er zijn twee routes: een korte en een lange route. Met de kinderen hebben wij voor de korte gekozen. Ook onze hond Fergie mocht mee het Wildpark in. En vond het geweldig om alle dieren te bekijken en soms zelfs te besnuffelen. Na de wandeling hebben we geluncht in het restaurant en daarna konden de kinderen spelen in de grote speeltuin die net buiten het wildpark ligt. De speeltuin heeft hele leuke attractie, zoals een megaglijbaan, autoootjes, bootjes, een springkussen en een kabelbaan.

We zijn ook een dag naar het pretpark in Fieberbrunn geweest waar het heerlijk vertoeven was. Er is een achtbaan, een schommelboot, wildwaterbaan, een treintje en een megaklimtoestel (met ook een binnengedeelte voor het geval het slecht weer is).

Verder nog een dagje naar Zell am See: heerlijke taart gegeten en lekker gewandeld door de stad met leuke winkeltjes en natuurlijk het prachtige uitzicht over het meer.

En als laatste naar de Krimmler Wässerfalle. Een hele mooie grote waterval. We zijn helemaal naar boven gelopen door een bospad. Het is wel een flink eindje naar boven, maar onze hond trok ons om beurten omhoog. Bovenaan gekomen wat gedronken in het restaurantje en daarna weer naar beneden. Waar we ook onderaan de waterval hebben gestaan. Dit is echt iets dat je zelf moet meemaken. Het is zo bijzonder om dat waterkabaal met zoveel geweld naar beneden te zien en te horen komen. Een hele mooie ervaring.

De andere dagen hebben we lekker rustig aan gedaan. En zijn we in Kaprun zelf gebleven. Nog even geshopped in de Intersport; een megagrote wintersport winkel. En nog wat nieuwe spullen gekocht voor ons appartement, zoals nieuwe kussentjes en koffiebekers, want zo af en toe moeten we natuurlijk dingen vervangen of aanvullen….En na een week weer heerlijk uitgerust naar huis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *